19.8 C
Timișoara
sâmbătă 30 septembrie 2023

UVT îi premiază pe componenții echipei de robotică CSH de la Colegiul Pedagogic Carmen Sylva

EducațieUVT îi premiază pe componenții echipei de robotică CSH de la Colegiul...

La Universitatea de Vest din Timișoara (amfiteatrul A01), a avut loc conferința de premiere a componenților echipei de robotică CSH, de la Colegiul Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara, participanți în finala Chicago Robotics 2023.

Echipa de robotică a prestigiosului liceu timișorean, tutelată de UVT, a parcurs zece meciuri de calificări în competiția desfășurată săptămâna trecută la Chicago, apoi a trecut și de semifinală, iar în finală, înscrisă în alianță cu alte două echipe americane, a încheiat evoluția pe locul secund.

La conferință au participat rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, prorectorul UVT, conf.univ.dr. Mădălin Bunoiu, decanul Facultății de Matematică și Informatică, prof.univ.dr. Dana Petcu, alături de componenții echipei de robotică CSH de la Colegiul Pedagogic „Carmen Sylva” din Timișoara și de antrenorii lor.

Alte subiecte :

Alegeri fără surprize în filiala Timiș a PSD | FOTO-VIDEO

Parlamentarul Alfred Simonis este noul președinte al filialei PSD Timiș cu o majoritate covârșitoare de voturi. De fapt noul președinte este cel vechi tot...

Pianistul Andrei Ivanovich revine la Timișoara cu un recital în memoria lui Dinu Lipatti

Asociația Culturală Salvați Patrimoniul Timișoarei împreună cu Universitatea Politehnica Timișoara organizează, la Sinagoga din Cetate, în data de 3 octombrie 2023, ora...

Crimă oribilă la Timișoara

Citește și :