UVT Agroland se apropie de turneul promovării

421

UVT Agroland Timișoara a trecut cu brio peste primul tur al play-off-ului și își continuă visul de a promova în elita voleiului feminin. CSU Poli și CSU Vest Timișoara au același obiectiv.

Fetele pregătite de Dan Jitaru au avut nevoie de minim de jocuri pentru a trece de turul I al play-off-ului Diviziei A2 de volei feminin. UVT Agroland și-a confirmat statutul de favorită a disputei cu CSU Bravol Brașov și s-a calificat în turul doi al calificărilor. Ambele partide s-au jucat în sala Universității și au fost adjudecate de timișorence, 3-1 și 3-0, iar cu scorul general de 2-0 Agroland merge mai departe.

Turul doi din play-off se va desfășura sub forma unui turneu între cele patru echipe rămase în cursă, în perioada 8-10 aprilie. Candidate la promovare sunt Agroland, CSU Poli Timișoara, CSU Oradea în timp ce liderul Medicina Târgu Mureș nu are drept de accederea în A1. Primele două clasate la acest turneu merg în barajul promovării alături de reprezentantele seriei estice.

Situația este identică în seria masculină, acolo unde liderul CSU Vest Timișoara este caliuficată direct în turneul din luna aprilie și va lupta alături de CSM Câmpia Turzii și alte două echipe ce urmează a fi stabilite după încheierea turului I.

LĂSAȚI UN MESAJ