UVT a dat startul admiterii de toamnă

182

Universitatea de Vest din Timișoara a dat startul sesiunii de toamnă a admiterii. Înscrieri se fac până în data de 16 septembrie. Trebuie menționat că perioada de depunere a dosarelor diferă de la o facultate la alta, iar pentru detalii privind actele necesare, calendarul pe fiecare specializare și probele de susținut, cei interesați sunt rugați să viziteze pagina de internet a Universității, www.uvt.ro.

Universitatea scoate la concurs pentru admiterea de toamnă un total de 218 de locuri bugetate la nivel de licență.

„Pot să-i asigur pe cei care vor să studieze la Universitatea de Vest din Timișoara că se alătură unei comunități puternice, cu parteneri importanți atât în mediul socio-economic, cât și printre universitățile de renume din Europa. Deschiderea pe care o avem către piața muncii ne-a ajutat în a crea o ofertă educațională pe măsura necesităților prezentului, dar gândită și pentru cum va arăta contextul național și european în viitor. În plus, ne dorim să pregătim nu numai buni specialiști, dar și cetățeni care să-și dorească și să poată iniția demersuri pozitive în comunitatea lor”, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Cele mai multe locuri bugetate disponibile sunt la Facultatea de Fizică, 51, în timp ce la Facultatea de Drept toate locurile fără taxă au fost ocupate din vară.

În baza strategiei sale de internaționalizare și de pliere pe necesitățile pieței muncii, UVT pune la dispoziția absolvenților de liceu și 21 specializări în 6 limbi străine. Menționăm doar câteva dintre acestea: Finanțe și bănci, Management, Contabilitate și informatică de gestiune, Informatică, Artele spectacolului-Actorie, Relații internaționale și studii europene etc. Oferta completă este disponibilă aici: http://goo.gl/iycpaF

Universitatea de Vest din Timișoara face înscrieri și pentru studii de masterat, până pe 21 septembrie, cu un calendar care diferă în funcție de facultate. Detalii: https://www.uvt.ro/ro/educatie/facultati/

 

LĂSAȚI UN MESAJ