USR Timiș nu vede bine schimbările impuse de Inspectoratul Școlar

69

USR Timiș își exprimă dezaprobarea față de recentele schimbări politice făcute de inspectoarea școlară generală a I.Ș.J. Timiș, Aura Danielescu.
Condamnăm cu fermitate politizarea educației prin ,,decapitarea” unor directori de școli competenți și iubiți de comunitate și înlocuirea lor cu membri de partid sau rude ale acestora.

„Doamna Inspector General Danielescu, protejata de cursă lungă a cumnatului ei, Sorin Grindeanu, a motivat demiterea directoarei CRAE Timișoara printr-o replică cel puțin hilară, amintind de anii comunismului! Confruntată cu un grup numeros de susținători ai Elenei Petrica, veniți la sediul ISJ Timiș pentru a protesta împotriva măsurii abuzive amintite, Aura Danielescu a susținut că a primit numeroase mailuri prin care alți angajați ai centrului s-au plâns de managementul fostei directoare.”

„Astfel înțeleg să construiască pesediștii și peneliștii aflați în fruntea bucatelor celebra ,,Românie Educată” a președintelui Iohannis, încă un proiect politic eșuat definitiv al actualei puteri, ca toate celelalte fantasme, aruncate pe piață, de altfel.”

LĂSAȚI UN MESAJ