USR-PLUS demarează negocierile cu PNL pentu o alianță administrativă în Timiș VIDEO

151
La două zile de la alegerile locale, echipa USR-PLUS de la nivelul județului Timiș a demarat negocierile cu PNL pentru a forma o alianță administrativă. Potrivit președintele USR Timiș, Cristian Moș, până acum au avut un schimb de telefoane cu noul lider al Consiliului Județean Timiș, liberalul Alin Nica.
”Am reușit, la nivelul filialei Timiș, un rezultat excepțional. Avem 4 vârfuri de lance care au reușit să câștige primării și consilii locale. Am început negocierile cu PNL. Ieri (n.r. luni) am avut două telefoane cu Alin Nica și urmează să avem în USR – PLUS o comisie care va continua negocierile. Vom negocia fiecare UAT (n.r. unitate administrtaiv teritorială) în parte. Noi ne dorim ca proiectele USR-PLUS să meargă înainte. Consilierii USR-PLUS vor vota orice proiect ce este în folosul cetățenilor. În jumătate an vom demonstra că suntem altfel și vor apărea rezultatele”, a declarat Cristian Moș.
În Timiș, USR-PLUS are 135 de aleși în consiliile locale și în cadrul CJT. Cele mai imporatante primării câștigate sunt Timișoara și Dumbrăvița. USR-PLUS a refuzat să accepte în partid primari în funcție în tipul campaniei electorale, având mai multe solicitări în acest sens, a mai spus Moș.

LĂSAȚI UN MESAJ