USR continuă răfuiala cu „penalii”

47

Acum mai bine de doi ani USR a lansat campania #FărăPenali care a devenit proiectul politic cel mai important din ultimi 10-20 de ani și care este susținut de oameni buni și cinstiți din toate categoriile sociale. După cum se arată voturile în acest moment, sunt șanse să treacă legea și de Senat.

„Este doar o măsură minimă și de bun simț pentru politica din România. Este un proiect constituțional împotriva căruia nu prea se găsesc argumente. Doar corupții și penalii se tem de această inițiativă, pentru că nu doresc să se dezlipească de pe scaunele lor calde.
Este suficient să ne uităm la copiii noștri și avem toate motivele să susținem acest demers ale cărui efecte cu siguranță se vor vedea în timp. Asta înseamnă un singur lucru: presiunea publică a funcționat.

Adică românii cinstiți, muncitori și plătitori de taxe au făcut acest lucru posibil. Prin vot, proteste sau pur și simplu prin faptul că nu mai vor să fie conduși de penali. Dragi români, hai să nu ne oprim aici! Haideți să punem presiune în continuare, pentru a ne asigura că #FărăPenali nu se va pierde prin sertarele Senatului.

Mi-ar plăcea să aflu pozițiile contracandidaților mei față de această inițiativă cetățenească. Domnule Călin Dobra, domnule Alin Nica, susțineți această inițiativă? Știm că partidele cu tradiție au suficiente cazuri de condamnați penali în funcții publice, de aceea cred că este timpul să vă asumați și dumneavoastră o poziție publică față de această inițiativă”,

LĂSAȚI UN MESAJ