24.3 C
Timișoara
miercuri 4 octombrie 2023

Urmărit național demascat de muzică

Noaptea trecută, în jurul orei 02.30, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara au identificat o persoană care figura ca fiind urmărită național pentru tâlhărie.

Un grup de patru bărbați a furat startul distracției de Revelion, astfel că petreceau pe stradă, ascultând muzică la nivel ridicat, cu ajutorul unei boxe portabile. Tinerii au fost opriți de echipajul de jandarmi care patrula în zonă, iar la legitimarea acestora, jandarmii au depistat un bărbat de 25 de ani pe numele căruia era emis un mandat de urmărire națională.

Tânărul, cu domiciliul în județul Prahova, avea de executat o pedeapă de 4 ani de închisoare pentru complicitate la tâlhărie calificată, faptă săvârșită în vara anului 2020.
Jandarmii au întocmit documentele necesare predării persoanei urmărite către organele competente, pentru luarea măsurilor legale.

Alte subiecte :

3 sfaturi de care să ții cont când alegi un lampadar

Lumina este esențială într-o casă, dintr-o varietate de motive, cum ar fi atât cele practice, care îți permit să îți desfășori activitățile de zi...

Vaccinul antigripal poate fi procurat de asiguraţi direct din farmacii

Asiguratul, pe baza unei reţete compensate, eliberate de medicul de familie sau de un medic specialist se poate adresa oricărei farmacii în contract cu...

Spălări rețele Aquatim

Citește și :