18 C
Timișoara
joi 28 septembrie 2023

Urmărit general prins la Cenad când se pregătea să iasă din țară

EvenimentUrmărit general prins la Cenad când se pregătea să iasă din țară

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – județul Timiș au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit general, pe numele căruia era emis un mandat de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și de fals privind identitatea.

Ieri seară, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, pe sensul de ieșire din țară, cetăţeanul român C. M., în vârstă de 48 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinți.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autoritățile române. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse privative de libertate de 8 luni pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, precum și de fals privind identitatea.

Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului în cauză, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Alte subiecte :

Citește și :