Urmărire cu focuri de armă trase asupra unui șofer din vestul țării

124

Un adolescent din Teliucu Inferior a pus pe jar polițiștii de la Rutieră. Acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor, în timp ce se deplasa cu mașina prin municipiul Hunedoara. Drept urmare, polițiștii au pornit în urmărirea tânărului cu semnalele sonore și acustice de la autospecială pornite.

Pentru a-l determina pe șoferul rebel să oprească, polițiștii au tras și câteva focuri de armă, inclusiv în direcția autoturismului. „Pe timpul urmăririi, după efectuarea somărilor legale, echipajul de poliție a efectuat mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția autoturismului (fără a rezulta victime, în urma folosirii armamentului din dotare). La intrarea în comuna Teliucu Inferior, conducătorul autoturismului a oprit maşina, acesta fiind imobilizat imediat de poliţişti şi condus la sediul subunităţii, pentru cercetări. Poliţiştii au stabilit că la volan se afla un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Teliucu Inferior, care nu poseda permis de conducere”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, citat de ziardehunedoara.ro.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara l-au pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ