Urmărire cu focuri de armă, în toiul nopții. Polițiștii, pe urmele unui minor care a condus un autoturism

51

Urmărire, în toiul nopții, la Râu de Mori, unde polițiștii au pornit pe urmele unei mașini condusă de un minor. Oamenii legii au încercat să-l tragă pe dreapta, dar băiatul de 16 ani nu a oprit autoturismul, la semnalul agenților de poliție. În apropierea localității Ostrov, a oprit și a fugit pe un câmp, polițiștii folosind armamentul din dotare în încercarea de a-l prinde.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01:20, potrivit polițiștilor. Mașina pe care o conducea minorul aparține tatălui său și ar fi fost luată fără voia acestuia. Băiatul nu a mai avut astfel de abateri și nu este reținut.

“Polițiștii Postului Poliție Sarmizegetusa au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism care se deplasa pe raza comunei Râu de Mori. Întrucât persoana aflată la volan nu a oprit, patrula de poliție formată din doi polițiști a pornit în urmărirea autoturismului, cu autospeciala de poliție. După ce autoturismul urmărit a oprit (în apropierea localității Ostrov) conducătorul acestuia a fugit pe un câmp viran deschis, iar pentru prinderea acestuia, unul dintre polițiști a executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu armamentul din dotare. Persoana care a condus autoturismului a fost prinsă, și condusă la sediul Poliției, pentru cercetări. Cel în cauză este un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Totești, care nu posedă permis de conducere. În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.
Sursa: servuspres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ