Uricani | Oraș mic, investiție mare: fabrică de procesare a fructelor și legumelor locale, de 1,8 milioane de euro

150

Un comer­ciant de produse alimentare din oraşul Uricani,  judeţul Hunedoara, cu afaceri de circa 1 milion de euro, investeşte 1,8 mi­lioane de euro într-o fabrică de procesare a fructelor şi legumelor pro­du­se în zona montană, iar jumătate din investiţie provine din fonduri europene.

„Noi avem experienţă în vânzări din 1993, avem patru magazine pe plan lo­cal, colaborăm de peste 20 de ani cu fur­nizori din Craiova şi din Bucureşti, care s-au arătat interesaţi să achiziţio­neze pro­dusele pe care le vom realiza în fabri­că, astfel am luat decizia să încercăm să facem ceva pentru a dez­vol­ta zona“, spune Ionel Constantin Nădrag, unul dintre proprietarii com­paniei. El a moştenit afacerea de la pă­rinţii săi, ma­ma sa având şi în prezent 50% din acţiu­nile firmei, conform datelor publice.

Investiţia totală în realizarea fa­bricii este de 1,8 milioane de euro, 50% din fondurile companiei şi 50% din fonduri europene.

Ionel Constantin Nădrag afirmă că odată cu finalizarea investiţiei vor fi an­ga­jaţi 12 oameni, dar în viitor îşi pro­pune să tripleze acest număr, pe măsură ce va creşte cererea.

Pentru asigurarea materiei prime, com­pania va colabora cu producători locali.

Sursa: zf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ