29.3 C
Timișoara
vineri 22 septembrie 2023

UPDATE: Subofițerul a fost prins și încătușat, în cele din urmă!

EvenimentUPDATE: Subofițerul a fost prins și încătușat, în cele din urmă!

Între timp, subofițerul de armată a fost prins și încătușat după intervenția unui ofițer ISU Timis. Acesta a reușit să pătrundă pe geam și să încheie, astfel, epopeea, aparent fără sfârșit, de pe Calea Șagului!

Caz șocant la Timișoara! Polițiștii negociază de aproximativ 24 de ore cu un militar în vârstă de 37 de ani care ameninta ca se aruncă de la fereastră. Pompierii au instalat o saltea pneumatică lângă bloc, întrucât bărbatul se află pe pervazul de la etajul 7 al clădirii unde locuiește. Mai mult, iubita tânărului a fost adusă la faţa locului, însă acesta a refuzat să vorbească cu ea. Surse susțin că în timpul negocierilor ar fi cerut să mănânce șaorma și să fumeze. Miercuri, o femeie care locuia pe aceeșai stradă cu bărbatul s-a aruncat de la etajul 10.

Negociatorii și polițiștii discută de 24 de ore cu bărbatul de 37 de ani din Timişoara, cadru militar, care ameninţă încă de joi dimineaţă că se va arunca pe fereastră de la etajul 7 al unui bloc din municipiu, totul în încercarea de a-l determina să renunţe la acest gest extrem.

Un bărbat de 37 de ani ameninţă, de joi dimineaţă, că se va arunca pe fereastră de la etajul 7 al unui bloc de locuinţe din Timişoara, aflat pe Calea Şagului. Pompierii au montat o pernă gonflabilă.

Bărbatul este cadru militar, fiind subofiţer la Unitatea Militară 01109 Timişoara. El este angajat al MApN din 2007.

Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat. El este necăsătorit şi are un copil.

La locul incidentului au mers poliţişti ai Secţiei 2 din Timişoara, un negociator din cadrul SAS Timiş şi militari din ISU Timiş, precum şi şeful de stat major, psihologul şi medicul şef al unităţii militare.

Reamintim că, miercuri, o femeie de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuinţe, tot pe Calea Şagului din Timişoara, şi a fost găsită pe acoperişul de la intrarea în bloc.

Aceasta a supravieţuit şi a fost dusă de urgenţă la spital.

Sursa: https://www.realitatea.net

Citește și :