Unui bărbat care a sunat la 112 să reclame un şofer beat i s-a răspuns „Închide, domnule, că ţii linia ocupată!“ Ce s-a întâmplat la scurt timp

151

Poliţiştii din judeţul Ialomiţa au început o anchetă după ce un dispecer 112 a preluat apelul unui bărbat din comuna ialomiţeană Reviga şi i-ar fi spus „Închide domnule, că ţii linia ocupată!”. Apelantul sesiza faptul că un şofer beat îşi face de cap prin comună. Ulterior, acesta ar fi fost implicat într-un accident cu un mort şi doi răniţi, arată Mediafax.

Poliţiştii de la Biroul de Control Intern din cadrul Inspectoratului de Poliţie Ialomiţa au început o anchetă, după ce un dispecer ar fi ignorat solicitarea unui bărbat din comuna Reviga, care a anunţat vineri, 30 august, că un şofer din localitate pune în pericol viaţa participanţilor la trafic. Sâmbătă dimineaţa, tânărul reclamat ar fi provocat un grav accident rutier, soldat cu trei victime.

„Accidentul putea fi evitat, dacă dispecerul de la 112 ar fi luat în considerare apelul făcut ieri, la ora 13.40, de către cumnatul meu, din Reviga, semnalând că un tânăr Marian, din localitate, deranjează liniştea publică, conducând autoturismul cu viteză foarte mare, cu muzica dată la maxim, sub influenţa alcoolului. Răspunsul a fost <Închide domnule, că ţii linia ocupată!!!>…acest tânăr e parte a accidentului… Consecinţa: trei victime”, a scris o femeie, pe Facebook.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ