Universitățile din Timișoara puse în fața faptului ,,aproape” împlinit. Ce se va întâmpla cu studenții, începând de săptămâna viitoare

270

Universitățile din Timișoara se pregătesc de încă un an universitar în care cursurile se vor desfășura preponderent în online.

Varianta hibridă este preferată și în acest an, chiar dacă peste 70 la sută dintre cadrele didactice sunt vaccinate, iar studenții pot cere și ei imunizarea, spune prorectorul Universității de Vest, Mădălin Bunoiu.

La Universitatea Politehnica, cursurile vor începe față în față doar pentru studenții din anul I. Pentru restul, studiul poate trece în online.

La Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara, cursurile se desfășoară fie tradițional, fie online, în funcție de decizia șefului de disciplină. În plus, studenții cu simptome de răceală sau specifice infectării cu virusul SARS-CoV-2 trebuie să se prezinte la centrul de testare PCR al universității, unde vor beneficia de testare gratuită. Dacă rezultatul este negativ, își pot relua activitățile universitare.

Audio aici: http://www.radiotimisoara.ro/2021/09/24/universitatile-din-timisoara-se-pregatesc-sa-inceapa-cursurile-preponderent-online/

LĂSAȚI UN MESAJ