Universitatea de vest ajută Spitalul Județean

160

Implicare socială și solidaritate dedicată coumunității.
În seria de acțiuni de implicare publică, UVT răspunde și solicitării Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara
Universitatea de Vest din Timișoara este prezentă prin acțiuni de implicare publică și voluntariat comunitar, încă de la începutul acestei luni, odată cu apariția primelor semne ale crizei epidemiologice ce a impactat puternic atât local, în Timișoara, cât și la nivel global. UVT transmite un apel public, către toate entitățile și organizațiile publice sau private, pentru a-și concentra acțiunile, în această perioadă cu totul specială, în direcția participării, pe măsura disponibilităților, la sprijinirea celor mai importante măsuri în cadrul situației de urgență ce a fost declarată public.
În această serie de acțiuni de implicare publică se află și cea mai recentă reacție publică pe prin care UVT a răspunde solicitării transmise de către Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara, care a solicitat spații de cazare într-un cămin cât mai apropiat de spital, cu o capacitate estimată de 30 de camere, în care să se afle un mediu adecvat și propice pentru cazarea personalului medical și auxiliar angajat al spitalului.
Analizând mai multe alternative pe care UVT le poate propune, conducerea universității, a transmis astăzi către Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara disponibilitatea imediată de a oferi spațiile de cazare din cadrul Căminului Facultății de Drept a UVT, aflat aproape de spital, la adresa Blvd. Eroilor de la Tisa 9A, un spațiu modern, dotat cu toate utilitățile.

LĂSAȚI UN MESAJ