Unitățile de învățământ din Caraș-Severin unde se schimbă scenariile de predare

31
La mai multe unități de învățământ din Caraș-Severin se schcimbă scenariile de predare. Două școli trec în scenariul roșu, iar la mai multe clase se va învăța on-line. Deciziile au fost luate, miercuri seara, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.
Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița trece în scenaiul roșu și se suspendă cursurile în corpul A, unde învață ciclurile gimnazial, liceal, postliceal, în perioada 30.09 – 14.10.2020. și Școla Gimnazială Gârnic intră pe roșu, pentru toate unitățile arondate începând cu data de 30.09.2020.
Școala Gimnazială ”Aurel Peia” Ezeriș rămâne în scenariul galben, dar se supendă cursurile organizate în modalitatea ”față în față” la cele două clase în regim simultan de la Școala Primară Soceni, în perioada 28.09-09.10.2020. Scenariul galben, cel hibrid, se aplică pentru Școala Gimnazială Lupac și unitățile arondate: Școala Gimnazială Clocotici (învățământ primar), Școala Primară Rafnic (învățământ primar), Grădinița cu Program Normal Lupac, Grădinița cu Program Normal Clocotici și Grădinița cu Program Normal Rafnic.
De asemenea, a fost aprobată și suspendarea cursurilor școlare organizate în modalitatea ”față în față” la clasele V,VI,VII și VIII de la Școala Gimnazială Lupac și la clasele V,VI și VII de la Școala Gimnazială Clocotici în perioadă de 30.09-14.10.2020.
Colegiul Național ”Mircea Eliade” Reșița este și el în scenariul galben și se suspendă predarea la clasă pentru clasa a VII-a B în perioada 25.09-08.10.2020 și pentru clasa de postliceală de Anul II Asistent Medical Generalist în perioadă 28.09-11.10.2020.
La Școla Gimnazială Constantin Daicoviciu cursurile se vor face și față în față și on-line pentru: Școala Gimnazială Constantin Daicoviciu (învățământ primar), Școala Gimnazială Zăgujeni (învățământ primar), Școala Primară Prisaca (învățământ primar), Școala Gimnazială Maciova (învățământ primar), Grădinița cu Program Normal Constantin Daicoviciu, Grădinița cu Program Normal Maciova, Grădiniția cu Program Normal Peștere, Grădinița cu Program Normal Mîtnicu Mare, Grădinița cu Program Normal Prisaca, Grădinița cu Program Normal Zăgujeni și suspendarea cursurilor școlare organizate în modalitatea ”față în față” la clasele V,VI,VII și VIII de la Școala Gimnazială Constantin Daicoviciu și clasele V,VI,VII și VIII de la Școala Gimnazială Zăgujeni în perioada 30.09-14.10.2020.
Și Colegiul Național ”Diaconovici-Tietz” Reșița trece la scenariul 2 și aici se suspendă orele organizate în modalitatea ”față în față” la clasa a IV-a B, în perioada 30.09-14.10.2020.
V amintim că, miercuri, în județul Caraș-Severin au apărut 42 de noi cazuri de îmbolnăvire cu Sars-Cov-2.

LĂSAȚI UN MESAJ