Unde sunt trotinetele din fața universităților?

25

Rastelele de trotinete din față universităților din Timișoara sunt tot goale. Asta pentru că structurile au intrat în revizie tehnică, la începutul lunii. Procedeul ar fi trebuit să dureze o săptămână și trotientele să reapară în rastele. Luni, 12 iulie, mijloacele de transport alternative nu sunt disponibile pentru timișoreni.

”Trotinetele din rastelele amplasate la Universitatea Politehnica (Facultatea de Electrotehnică și Calculatoare) și Universitatea de Vest nu vor mai fi disponibile, începând cu data de 02.07.2020. Cele două rastele vor fi retrase pentru revizia tehnică anuală și vor fi disponibile din nou săptămâna viitoare, începând cu data de 07.07.2020”, anunța STPT la începutul lunii.

Contactați de Banatul Azi, reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara au spus că luni a început motarea rastelurilor în fața Universității Politehnica Timișoara și Universității de Vest din Timișoara. Întârzierea a fost cauzată de firma de curierat. Rastelurile au fost trimise la Craiova pentru revizie, dar au fost ”returnate” mai târziu decât estimau autoritățile din Timișoara.

Societatea de Transport Public Timișoara pune la dispoziția călătorilor 100 de trotinete, care pot fi ridicate din cele 13 stații amplasate în mai multe zone ale orașului, și peste 400 de biciclete amplasate în cele 34 de rastele (25 de rastele în oraș și alte 9 pe malurile Canalului Bega).

LĂSAȚI UN MESAJ