Unde iesim în oraș până la finalul verii?

161

Festivalurile s-au terminat, vacanța e pe sfârșite. Dar nu te întrista, cinematograful îți dă toate motivele să te distrezi în orașul tău și, mai mult, câștigi de fiecare dată.

 Anuntă-ți prietenii sau familia că în luna august vă dați întâlnire la cinema, să vă bucurați de acțiune, comedie și aventură., pentru că sezonul estival aduce în luna august filme pe care le-ai asteptat tot anul.

La Cinema City nu alegi doar filmul, ci și modul preferat de vizionare, în cele mai inovatoare formate. Ba mai mult, până la finalul verii, orice bilet la film îți aduce un premiu garantat, așa că pleci acasă de două ori mai câștigat.

Avem de toate pentru toți: vii la film și poți pleca acasă pe bicicletă… direct în Mauritius

Cine vine la film la Cinema City este premiat: câte bilete, atâtea premii! Până pe 31 august câștigi pe loc unul dintre cele 1,3 milioane de premii: bilete la film, popcorn si nachos, premii de la McDonald’s și Mars. În plus, pe lista premiilor te așteaptă Espressoare Nespresso, biciclete Pegas și marele premiu: o vacanță în Mauritius. Nu uita, toate biletele sunt câștigatoare, tot ce trebuie să faci tu este să alegi filmul pe care vrei să-l vezi. Așa ca dacă nu ai apucat încă să pleci în vacanță, mai ai o șansă, pentru că un film văzut la Cinema City te poate duce direct în Mauritius, insula cu lagune albastre si nisip auriu, despre care Mark Twain zicea ca mai întâi a fost creată ea, apoi Raiul.

5 filme de văzut cu gașca, luna asta, la cinema

Turați motoarele către cinematograf, să vă încărcați cu porția de adrenalină vizionând Furios și Iute: Hobbs&Shaw , ce continuă aventurile personajelor interpretate de Dwayne Johnson și Jason Statham din îndrăgita franciză. Iar cele mai tari senzații le vei trăi filmul urmând în format 4DX.

Din 9 august, ar fi bine să îți ții inamicii aproape, pentru ca simpaticele păsări din Angry Birds se întorc mai furioase și mai amuzante, în Angry Birds 2 – Filmul, o animație pentru toate gusturile, fie că ești adult sau copil. Iar dacă vrei să simți acțiunea pe pielea ta, dă o fugă până în sala 4DX.

Mijlocul lunii august le aduce fanilor lui Tarantino cea mai recentă bijuterie cinematografică a regizorului, A fost odată…la Hollywood, un omagiu adus industriei de la Hollywood din anii ’60, cu o distribuție de vis formată din Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Margot Robbie. Și cum să trăiești mai bine visul american, dacă nu în format IMAX, unde te bucuri cu până la 26% mai multă imagine, pe cel mai mare ecran curbat din țară, dar și de un sunet pătrunzător, ce zguduie pământul?

Finalul lunii se încheie în forță cu filmul de acțiune Cod Roșu in Serviciile Secrete, care ii readuce în prim plan pe Gerard Butler si Morgan Freeman, într-o misiune la Casa Albă. Și ca să te bucuri de acțiune la maximum, alege să îl vizionezi în format 4DX.

Și, desigur, dacă nu ai apucat încă să-l vezi, Regele Leu te așteaptă triumfător să vezi varianta live-action a uneia dintre cele mai îndrăgite animații.

Alege filmul preferat din program fie ca alegi  Iulius Mall  sau Shopping City Timișoara

Iei premiul și dai filmul la maximum cu cele mai cool formate

Îți place să vizionezi un film în format 2D sau 3D? La Cinema City dai filmul la maximum fie că alegi IMAX, VIP sau 4DX, formate ce le regăsești exclusiv în rețeaua Cinema City.

Dacă vrei să trăiești cea mai captivantă și realistă experiență 3D de cinema, alege formatul IMAX, în Shopping City Timișoara. Știai că de mai bine de două decenii IMAX oferă imagini curate ca lacrima datorită celor două proiectoare ce trimit imagini separate (pentru ochiul stâng și ochiul drept), pe care creierul tău le combină, astfel incât să te bucuri de film, așa cum a fost gândit de creatorii săi, pe cel mai mare ecran curbat din țară?

Alege 4DX și simte filmul pe pielea ta, la Shopping City Timișoara. Scaunele high-tech mobile, cu mişcări fluide şi dinamice, dar şi efectele precum vânt, ploaie, ceaţa, fulgere sau mirosuri, îți activează toate simțurile.

Iar în curând, la Iulius Mall  vă veți putea bucura de sălile VIP unde ai cină & film în prețul unui singur bilet. Aici, te vei relaxa total datorită fotoliilor confortabile, complet computerizate „lazy boys” și te vei bucura de meniul premium realizat special pentru tine de un chef bucătar, dar și de băuturi, nachos și popcorn, nelimitat.

Așa că hai să îți încarci bateriile la cinema, să te bucuri de cele mai tari filme din luna august la cinema. Cine știe, poate vei fi chiar tu cel care pleacă în Mauritius.

LĂSAȚI UN MESAJ