Unde găsești în weekend cea mai modernă mobilă

117

La sfârșit de săptămână, toți cei care merg la shopping sau își petrec timpul liber la Iulius Mall se vor bucura de o agendă bogată în evenimente: Expo ProMob, un târg de creații handmade, expoziția interactivă „Misterele Greciei Antice” și teatru de păpuși.

Cele mai noi tendințe în amenajarea și decorarea casei, piese deosebite de mobilier și soluții pentru întreținerea locuinței vor fi prezentate la Expo ProMob. Târgul se desfășoară începând de vineri, 7 octombrie, la parterul Iulius Mall.

De vineri până duminică, în perioada 5 – 7 octombrie, la demisolul mallului se desfășoară o nouă ediție a Târgului de Bijuterii și Accesorii Fashion. În cadrul acestuia, pasionații de modă vor putea alege podoabe, curele, eșarfe, genți și alte piese în tendințe, care să le scoată în relief personalitatea și să le contureze creativ vestimentația.

Duminică, prichindeii sunt invitați la un nou spectacol de teatru de păpuşi. De la ora 12.00, în zona food court, spectatorii se vor întâlni cu personaje de poveste: Hansel și Gretel.

Tot pentru copii, la Iulius Mall Timișoara sunt deschise porțile expoziției interactive „Misterele Greciei Antice”. Cei mici sunt invitați să pătrundă în lumea fascinantă a unei civilizații străvechi și să învețe, în joacă, o lecție completă de istorie. Vizitatorii se costumează aidoma actorilor din amfiteatrele elene, explorează Labirintul Minotaurului, admiră arhitectura epocii și descoperă astronomia. Atelierele de bijuterii, experimentele științifice și confecționarea de monede le pun la încercare îndemânarea și creativitatea. Expoziția poate fi vizitată zilnic, între orele 10.00 – 20.00, la etajul mallului, în proximitatea zonei de joacă.

LĂSAȚI UN MESAJ