14.5 C
Timișoara
vineri 1 decembrie 2023

Un zidar român, tată a trei copii, este acuzat de moartea unui mafiot din clanul Panella

Petre Lambru este român, are 57 de ani, lucrează ca zidar și locuiește împreună cu soția și cei trei copii în Ascoli Piceno, o comună din regiunea Marche, Italia. Vineri noapte, el a fost arestat de carabinieri, fiind acuzat că l-a ucis pe Franco Lettieri, un fost membru al clanului mafiot Panella.

Franco Lettieri, în vârstă de 56 de ani, a fost înjunghiat vineri seară, pe o stradă din centrul orașului Ascoli.

Fost membru al clanului mafiot Panella, asasinat în Italia. Un zidar român l-ar fi înjunghiat în plină stradă.

După ce a fost lovit de două ori cu cuţitul, Franco Lettieri a făcut câţiva paşi pe via delle Stelle, apoi s-a prăbuşit pe caldarâm şi a murit după câteva minute.

Franco Lettieri, în vârstă de 56 de ani, a fost înjunghiat vineri seară, pe o stradă din centrul orașului Ascoli Piceno.

După ce a fost lovit de două ori cu cuţitul, bărbatul a făcut câţiva paşi pe via delle Stelle, apoi s-a prăbuşit pe caldarâm şi a murit după câteva minute.

Trupul său neînsufleţit zăcea pe stradă, acoperit cu o pătură din care putea fi întrezărit un hanorac albastru.

Atacul a avut loc la câţiva metri distanţă de casa bărbatului.

Potrivit publicaţiei Cronache Maceratesi, înainte de sfârşi pe caldarâm, Lettieri a reuşit să sune la poliţie. Mai mult, potivit jurnaliştilor italieni, bărbatul ar fi apucat să dezvăluie unui vecin numele atacatorului.
Sursa: observatornews.ro

Alte subiecte :

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie 2023, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine...

Începe festivalul de film fantastic Dracula TiMes

Timp de 5 zile, Timișoara devine tărâmul experiențelor fantastice, cu multiple proiecții de filme de lungmetraj în premieră națională sau în...

Citește și :