Un zidar român a ucis doi dintre copiii unei familii din Ecuador la care fusese angajat. Totul, sub privirile celui mai mic dintre frați, de 5 ani

202

Un român a ucis o fetiţă de 10 ani şi pe fratele ei, în Ecuador. Părinţii copiilor îl angajaseră pentru lucrări de zidărie. Acesta fusese lăsat singur în casă cu micuţii.

Adrian S., de 33 de ani, de naționalitate română, a fost identificat drept presupusul autor al unei duble crime în oraşul ecuadorian Ambato, infracțiuni comise vineri dimineață devreme, scrie lahora.com.ec.

Românul i-a ucis pe doi dintre cei trei copii ai familiei care îl angajase pentru lucrări de zidărie, fiul de 14 ani şi sora de 10 ani acestuia. Poliţia a anunţat că unul dintre cadavre avea lovituri la mână şi la cap, iar celălalt o tăietură adâncă la gât.

Totul s-a întâmplat sub prvirile celui mai mic dintre frați, în vârstă de 5 ani.

Părinții victimelor au plecat joi într-o călătorie la Ibarra, în timp ce copiii au rămas singuri acasă. Când s-au întors acasă, i-au găsit pe doi dintre copii morți.

Părinții victimelor l-au angajat pe cetățeanul român pentru a face lucrări de zidărie în casă. Cu toate acestea, vineri nu s-a prezentat pentru muncă, ceea ce a ridicat suspiciuni împotriva lui. Presa din ecuador scrie că românul fusese de curând eliberat din închisoare şi e posibil ca mobilul crimelor să fi fost furtul.

Un judecător a emis un mandat de urmărire generală şi capturare şi dacă va fi prins şi găsit vinovat de cele două crime, românul poate fi condamnat la o pedeapsă maximă de 40 de ani de închisoare.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ