Un timișorean i-a cerut iubitei să se prostitueze pentru a-și cumpăra haine și mașină. A început cu un ”ador” pe Facebook

375

Judecătoria Chişineu-Criş a pronunţat o primă sentinţă într-un dosar în care un tânăr din Timişoara a fost trimis în judecată pentru proxenetism, fiind acuzat că a constrâns-o pe iubita sa de 16 ani, pe care a cunoscut-o pe Facebook, să se prostitueze pentru ca el să-şi poată achita o amendă şi să-şi cumpere diverse bunuri.

Dosarul de proxenetism în care L.C.P., un tânăr din Timiş este acuzat de proxenetism a fost deschis în urmă cu un an, când mama unei fete de 16 ani s-a prezentat la Poliţie şi a depus o plângere penală, arătând că fiica sa doreşte să plece de acasă pentru a se prostitua, la cererea unui tânăr din Timişoara. Femeia povesteşte că fiica sa de 16 ani a intrat într-o relaţie cu un băiat din Timişoara, cu care a întreţinut şi relaţii sexuale. Ulterior, femeia a observat că fiica ei scrie într-una mesaje pe telefon şi i-a cerut fiului său să îşi verifice sora. Băiatul a descoperit astfel mesaje din care reieşea că sora lui a acceptat să se prostitueze pentru ca iubitul ei din Timişoara să îşi plătească o datorie, să îşi cumpere o maşină şi haine.

„În data de 10.10.2017, fiica mea a vrut să plece de acasă cu un bagaj cu haine, telefon, încărcător şi buletinul, dar le-am luat de la ea şi am trimis-o la şcoală. De la şcoală a vrut să fugă la C. (n.r. iubitul din Timişoara), dar a fost prinsă de fratele meu şi dusă acasă. Astăzi, s-a dus la Chişineu-Criş cu autobuzul, dar nu s-a dus la şcoală, după cum mi-a spus diriginta, astfel cred că a fugit la C. pentru a pune planul în aplicare, respectiv să facă sex cu mai mulţi bărbaţi, să câştige bani şi să-i dea lui C., după cum acesta a îndemnat-o”, le-a declarat femeia poliţiştilor.

Studiind mesajele dintre tânărul din Timişoara şi adolescent din Chişineu Criş, poliţiştii aveau să constate că L.C.P. a determinat-o pe minora în vârstă de 16 ani să practice prostituţia, spunându-i că poate face cinci clienţi pe zi în schimbul sumei de 100 de lei/client, iar din banii obţinuţi ca urmare a practicării prostituţiei acesta să poată să-şi plătească a amendă penală, să-şi cumpere haine şi maşină. Poliţiştii au mai descoperit că tânărul s-a oferit să-i posteze minorei anunţuri pe site-uri matrimoniale, poze nud, cu faţa retuşată, să-i cumpere un telefon cu cartelă corespondentă anunţului şi să închirieze o cameră de hotel unde aceasta să se prostitueze.

„La o poză de-a lui i-am dat ador”

Audiată de poliţişti, adolescenta a spus că a fost abordată de tânărul din Timişoara pe Facebook, în luna ianuarie a anului 2017. Fata a povestit că a primit o cerere de prietenie pe Facebook, tânărul i-a scris un mesaj, dar ea nu i-a răspuns. Două luni mai târziu, fata a dat „ador” unei poze postate de tânăr, iar acesta a început din nou să îi scrie şi au început să vorbească. „A început să-mi ceară să-i trimit poze nud cu mine, a vrut să mă vadă nud, eu i-am trimis o poză cu mine goală. Acesta a început să-mi zică că vrea să facă dragoste cu mine şi m-a întrebat dacă ştiu un loc ascuns, că vrea să vină să facem dragoste, dar eu am refuzat atunci”, le-a povestit tânăra poliţiştilor.

Până în luna august fata a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu tânărul. Într-o seară a lunii august a cedat, mărturisindu-i ulterior mamei sale că şi-a început viaţa sexuală. Femeia i-a cerut fetei sale să rupă relaţia cu tânărul din Timişoara, ceea ce s-a şi întâmplat. La sfârşitul lunii septembrie, cei doi au reluat discuţiile, ocazie cu care tânărul i-a spus fetei că prietenul său are o iubită care se prostituează pentru a face rost de bani şi i-ar prinde şi lui bine o astfel de iubită care să îl ajute să facă bani să îşi achite o amendă penală, să îşi cumpere o maşină şi haine.

Citește continuarea pe adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ