Un timișorean care racola fetițe pe internet, prins în flagrant

1063

Mama unei fetițe de 10 ani din Timișoara s-a dat drept fiica ei ca să-l prindă pe agresorul sexual al acesteia, transmite RealitateaPlus. Totul a fost pus la cale de polițiști, după ce copila fusese racolată de suspect pe Instagram, însă a arătat imediat mesajele părinților.

Astfel, mama fetiței a continuat să vorbească cu individul și s-a dat drept fiica ei. Fără să știe, tânărul a invitat-o pe aceasta într-o piață din Timișoara pentru ca mai apoi să meargă la apartamentul unde urmau să întrețină relații sexuale.

Copila a luat parte la operațiune

Polițiștii au organizat un flagrant, iar fata a participat în mod direct la întreaga operațiune. Tânărul venise însoțit de un prieten. Nu s-a apropiat de banca pe care stătea așezată fetița, așteptându-l. A dirijat-o prin telefon. Copila a mers în spatele lor până când au ajuns în apropierea apartamentului unde locuia tânărul de 19 ani și unde au intervenit polițiștii. A fost încătușat imediat.

El și-a recunoscut vina în timpul audierilor și le-a spus oamenilor legii că l-a atras poza de profil a minorei. Pentru fapta sa, tânărul a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare și obligat să plătească 10.000 de lei daune morale.

Sursa: m.dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ