Un taximetrist refuză să pună aparatul: ”E mai aproape autobuzul. Puteți să vă dați foc!” VIDEO

226

Un dialog halucinant a fost publicat pe Facebook între un taximetrist din Constanța care refuza să folosească aparatul de taxat și tinerii care ieșeau de la festivalul Neversea și care întrebau cât îi costă transportul.

Taximetristul era extrem de supărat că tinerii îl refuzau, rând pe rând, din cauza prețului umflat pe care îl cerea. Autoritățile s-au sesizat după apariția imaginilor și încearcă să-l identifice pe șofer. Contul de pe rețeaua socială nu oferă, însă, prea multe detalii.

Șoferul conduce cu viteză mică pe lângă zecile de tineri care ieșeau din zona festivalului Neversea și se îndreptau spre locurile de cazare. Chiar de la începutul transmisiei, bărbatul  este supărat că tinerii se îndreaptă spre mijloacele de transport în comun. Apoi încearcă să negocieze cu aceștia prețul curselor, deși este ilegal – potrivit „regulamentului taximetriei”.

În înregistrarea video postată pe rețeaua de socializare se vede cum taximetristul îi înjură pe tineri și refuză să folosească aparatul de taxat, cerând diferite sume de bani, în funcție de distanța solicitată de clienți.

”E mai aproape autobuzul. Puteți să vă dați foc.” – spune șoferul, nervos că nimeni nu acceptă suprataxele cerute de el.

VIDEO, aici!

*foto: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ