Un taximetrist a murit și alte douâ persoane au fost grav rănite în vestul țării

1954

O persoană și-a pierdut viața și alte două au ajuns la spital în urma unui grav accident rutier produs pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș.

Accidentul s-a produs, pe Drumul Național 6, la kilometrul 456 al centurii ocolitoare a municipiului Caransebeș. „În accident au fost implicate un ansamblu de vehicule condus de un cetățean bulgar de 36 de ani, care circula din direcția Orșova-Lugoj, și un taximetru, condus de un bărbat de 55 de ani din Caransebeș, care circula de pe breteaua de urcare a DN 6-Centura Caransebeș”, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

În urma accidentului, taximetristul, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a decedat, iar o femeie și o minoră, pasagere în taximetru, au suferit răni grave și au fost transportate la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș pentru îngrijiri medicale.

Șoferul tirului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Sursa: https://resita.ro/accident-mortal-pe-centura-ocolitoare-a-municipiului-caransebes-un-tir-condus-de-un-sofer-bulgar-a-spulberat-un-taximetru/

LĂSAȚI UN MESAJ