Un tată celebru, zguduit de moarte fetiței sale de 15 ani. Un accident șocant a dus la moartea fetei

579

Moartea moştenitoarei a două dintre cele mai bogate familii din Marea Britanie – Goldsmith şi Rothchild – a şocat oamenii de pe întregul Regat. Tatăl copilei de 15 ani a făcut o serie de declaraţii sfâşietoare.

Iris Anabelle Goldsmith, fiica cea mare a milionarilor Ben Goldsmith şi a fostei sale soţii, Kate Rothschild, a murit în urma unui accident cu ATV-ul, la ferma familiei din Somerset.

„Doamne, te rog să-mi înapoiezi fetiţa mea frumoasă, bună şi genială. Te implor, Doamne. Şi dacă nu se poate, atunci te rog să îi acorzi o grijă deosebită. O iubesc atât de mult şi sunt atât de mândru de ea. Mă doare atât de tare că am pierdut-o, nu pot descrie în cuvinte ce simt“, a scris tatăl copilei pe Twitter la scurt timp după tragedie.

Ben Goldsmith a declarat pentru Daily Mail că încă nu poate accepta realitatea: „Nu pot să cred enormitatea ce tocmai s-a întâmplat, este atât de nedrept. Sunt disperat, în majoritatea timpului nici măcar nu pot respira. Avea doar 15 ani. Îmi vreau înapoi fetiţa mea frumoasă. Era un copil promiţător şi am fost atât de mândru de ea. Era un star la şcoală, îşi dorea să devină barrista. Niciun copil nu cred că a muncit mai mult decât ea“. La rândul lor, prietenii fetei au declarat pentru presa britanică că adolescenta „nu merita o astfel de soartă“.

„Nu pare real. Tot grupul ei de prieteni este în şoc şi nu ne putem opri din plâns. Această fată minuntă nu merita soarta asta deloc. Iris era ca sora mea. Am iubit-o mult“, a declarat Alfie Dean, un tânăr estonian, care fusese prieten apropiat al adolescentei, potrivit The Telegraph. „Toţi cei care o ştiau pe Iris o adorau. Era cea mai dulce, frumoasă şi empatică fată. Era amuzantă, dar şi foarte caldă. Dacă eram cu tot grupul de prieteni şi ne era foame, Iris era întotdeauna cea care se oferea să aducă mâncare. Ajuta pe oricine. Era foarte normală şi ancorată în realitate, în ciuda familiei ei complicate“, a adăugat Alfie.

Olivia Ipkendanz, o tânără de 15 ani, o altă prietenă apropiată a lui Iris a povestit: „Avea sclipire şi a adus atâta energie şi voie bună multor oameni. Era incredibil de amuzantă, prietenoasă şi iubitoare. Absenţa ei se va simţi în mod clar pentru că oamenii o adorau. Am iubit-o“. Iris Annabel Goldsmith era primul copil al cuplului şi astfel moştenitoarea unora dintre cele mai bogate familii din lume, cu o avere estimată de aproximativ 300 de milioane de lire sterline. Ben Goldsmith şi Kate Rothschild s-au căsătorit în 2003 şi au împreună, de asemenea, încă doi fii: de 13 şi 11 ani. Cei doi au divorţat în 2012.

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ