Un tânăr și-a însușit 5000 de euro, căzuți dintr-un taxi. Ce s-a întâmplat cu suma de bani, în cele din urmă

102

O femeie din Alba Iulia a pierdut, la urcarea în taxi, în parcarea blocului în care locuieşte, o borsetă în care se aflau 5.000 de euro, banii fiind găsiţi şi luaţi de un tânăr, care a fost identificat ulterior de poliţişti cu ajutorul imaginilor surprinse pe o cameră de supraveghere video amplasată din zonă.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, AGERPRES, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au soluţionat o plângere privind o faptă de însuşirea bunului găsit, în legătură cu care au fost sesizaţi la sfârşitul săptămânii trecute.

„În dimineaţa zilei de vineri, 22 mai, o femeie de 26 de ani, din Alba Iulia, a anunţat Poliţia Municipiului Alba Iulia, cu privire la faptul că şi-a pierdut o borsetă în care avea 5.000 de euro. Femeia le-a spus poliţiştilor că erau banii de la nuntă, pe care intenţiona să-i ducă la Sebeş, pentru a ajuta familia soţului său. La urcarea într-un taxi, având în braţe un copil, femeii i-a căzut borseta, în parcarea blocului în care locuieşte”, se menţionează în comunicat.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti şi cu ajutorul imaginilor surprinse pe o cameră de supraveghere video amplasată din zonă, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Alba Iulia, care a luat borseta cu bani şi a dus-o acasă.

Sursa: www.agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ