Un tânăr și-a dat foc în mașină din cauza tatălui: M-a distrus mental! (VIDEO)

993

Adrian, un tânăr de 26 de ani, şi-a dat foc în maşina sa, lângă localitatea Murfatlar.

Incendiul a fost anunţat de un martor, iar medicii l-au găsit pe tânăr în stare foarte gravă.  Are arsuri pe 80% din suprafaţa corpului.

„Era o mașină care ardea, am sunat la 112 să trimită o mașină de pompieri, apoi am coborât la o distanță sigură de mașină să văd dacă sunt victime. Lângă mașină, erau așezate frumos, un portofel, un telefon și o pereche de ochelari”, a povestit martorul, pe Facebook.

„M-am dus să văd victima, era arsă complet. Conştientă, dar abia putea pronunţa cuvântul apă”, a scris acesta.

„Nu meritam tratamentul pe care l-am primit”

„Îmi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am greșit. Taților de băieți nu îi faceți copilului vostru ce mi-a făcut tatăl meu, nu am fost eu cel mai bun copil, dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei băieți, dar mai au nevoie de puțină iubire părintească. Îmi pare rău pentru ceea ce voi face și știu că sunt un laș, dar nu știu ce altceva să fac”, este mesajul publicat de Adrian pe Facebook.

Mesajul integral transmis de tânăr:

Îmi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am greșit.Taților de băieți nu ii faceți copilului vostru ce mi-a făcut tatăl meu, nu am fost eu cel mai bun copil dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei băieți dar mai au nevoie de putina iubire părintească. Îmi pare rău pentru ceea ce voi face și știu ca sunt un laș dar nu știu ce altceva sa fac.

Publicată de Adrian Lipan pe Marţi, 20 august 2019

Sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ