Un tânăr reșițean a văzut prea multe filme americane

403

Un tânăr din Reșița  este cercetat de polițiști pentru că a sustras un autoturism pe care  l-a condus fără a poseda permis. De asemenea, prin intermediul unei rețele de socializare, acesta l-ar fi șantajat pe proprietarul autoturismului cu suma de 2.000 de lei. Pe numele bănuitului s-a întocmit dosar penal.

Un bărbat a sunat în 4 februarie la 112 pentru a reclama faptul că, undeva, între orele 6 – 6.10, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul ce era parcat pe strada Timișoarei din Reșița. Totodată, bărbatul le-a mai declarat polițiștilor că o persoană necunoscută îi solicită prin intermediul unei rețele de socializare, suma de 2.000 de lei, în schimbul autoturismului furat.

Polițiștii au demarat cercetările iar în urma investigațiilor efectuate au reușit identificarea autorului. Este vorba despre un tânăr de 18 ani, din Reșița, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, șantaj și conducere fără permis.

Autoturismul sustras a fost recuperat și restituit proprietarului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului.

LĂSAȚI UN MESAJ