Un tânăr de 27 de ani din vestul țării a aruncat în aer un bancomat, la Londra

1004

Doi români sunt acuzați că au aruncat în aer un bancomat în Marea Britanie, folosind explozibil, pentru a-l goli de bani. Autorii jafului au fost prinși, iar unul dintre ei este din județul Hunedoara. Bancomatul era instalat pe peretele unui magazin din districtul Kennington, din sudul Londrei.

Detectivii de la Direcția de Criminalistică din Kent și Essex îi acuză de jaf pe Victor Coșeru, de 27 de ani, din Totești, județul Hunedoara și Gică-Fănică Radu, de 30 de ani, fără domiciliu, scrie publicația britanică kentonline.co.uk.

Cei doi au rămas în custodia autorităților britanice și au fost duși la Curtea Magistraților din Canterbury cu propunere de arestare preventivă.

Magazinul a rămas închis timp de 24 de ore, din cauza daunelor suferite în timpul exploziei. Inițial, împreună cu cei doi români au fost reținuți alți patru bărbați, dar au fost eliberați, fiind nevoie de cercetări suplimentare ale autorităților britanice. Victor Coșeru și Gică Fănică Radu au fost arestați preventiv pe perioada desfășurării anchetei.

sursa – ziardehunedoara.ro

Sursa foto: kentonline.co.uk

LĂSAȚI UN MESAJ