Un tânăr amenință că se aruncă din turn! Se întâmplă într-un mare oraș din vestul țării!

259

Agitaţie, miercuri înainte de prânz, în Piaţa Unirii din Oradea. Un tânăr dezbrăcat a urcat pe acoperişul Palatului Vulturul Negru şi ameninţă că se aruncă.

La faţa locului au fost mobilizate echipaje ale SMURD, cu medic, Poliţie, şi jandarmi, dar şi o maşină de intervenţie la înălţime, cu scară, a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Criaşana. Omul a fost vizibil iritat de prezenţa autorităţilor cerând ca maşina să plece, că altfel se aruncă.

Echipe de negociatori au urcat la el şi vor încerca să îl convingă să coboare.

Deocamdată nu se ştie exact cum a ajuns individul pe acoperiş şi nici motivele care l-au determinat să recurgă la acest gest. Întrebat de un poliţist, tânărul a vorbit neinteligibil, despre o familie care încearcă să intervină în familia lui.

În zonă s-au adunat zeci de persoane, unele curioase, altele amuzate de ceea ce se întâmplă. Individul pare a avea probleme de ordin psihic.

Autospeciala cu scară, care venise să îl ajute să coboare în siguranță a plecat din Piața Unirii.

Tânărul este în continuare pe acoperiș și discută cu un polițist trimis să îi negocieze coborârea, dar deocamdată nu dă semne că vrea să renunțe. De atlfel, tânărul se plimbă pe acoperiș și pe ornamentele palatului.

Sursa: eBihoreanul

LĂSAȚI UN MESAJ