16.6 C
Timișoara
duminică 1 octombrie 2023

Un tânăr a făcut ravagii noaptea trecută într-un oraș din vestul țării

EvenimentUn tânăr a făcut ravagii noaptea trecută într-un oraș din vestul țării

Un tânăr și-a lovit bunicul și i-a spart geamurile de la casă și de la mașină, informează Jandarmeria.

Vineri seară, în jurul orei 22, jandarmii arădeni au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină pentru aplanarea unui conflict între un tânăr și bunicul acestuia.

Ajunși la fața locului, jandarmii au constatat că un tânăr, în vârstă de 29 de ani, și-a lovit bunicul, i-a distrus mașina și, cu o bucată de fier, a spart geamurile casei.

Potrivit jandarmilor, tânărul era extrem de agitat, afirmând că, pe fondul consumului de alcool, s-a dus la bunicul său, un bărbat în vârstă de 60 de ani, și, din cauza unor neînțelegeri, l-a lovit apoi a rupt oglinzile mașinii și a spart parbrizul și geamurile autovehiculului, dar și pe cele ale casei.

Tânărul avea răni pe față și la mână, declarând că a spart geamurile mașinii cu pumnul, iar atunci când l-a lovit pe bunicul său s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu capul de o bordură.

Alte subiecte :

Dominic Fritz, primarul municipiului Timișoara, reales în funcția de președinte al USR Timiș.

Sâmbătă, 30 septembrie, delegații județeni ai USR Timiș și-au desemnat prin vot președintele și noul Birou Județean de conducere cu 21 de membri. Președintele...

Dominic Fritz reales în funcția de președinte al USR Timiș

Sâmbătă, 30 septembrie, delegații județeni ai USR Timiș și-au desemnat prin vot președintele și noul Birou Județean de conducere cu 21 de membri. Președintele...

Citește și :