14.5 C
Timișoara
vineri 1 decembrie 2023

Un subprefect cu reputație de crai, prins în pat cu o angajată care a tot schimbat joburile la stat

Subprefectul de Iaşi, Marian Grigoraş, şi-a anunţat demisia din funcţie miercuri, 1 noiembrie, susținând că nu vrea să afecteze imaginea Prefecturii, după ce în presa locală a apărut o fotografie cu el în pat alături de o femeie care în ultimii ani a ocupat succesiv mai multe posturi în administraţie, a relatat news.ro.

Marian Grigoraş, susţinut de PNL, a spus că erorile „îmi aparțin doar mie”, fără să detalieze.

„Tuturor celor care m-au susţinut le mulţumesc. Realizările mele sunt şi realizările lor. Erorile, dacă le-am făcut, îmi aparţin doar mie.

Întotdeauna am respectat legea în cadrul activităţii la Instituţia Prefectului – Judeţul Iaşi şi nu îmi doresc în niciun fel afectarea imaginii acesteia”, a transmis subprefectul Marian Grigoraş pe Facebook.

El nu a lămurit, concret, ce l-a determinat să recurgă la acest gest, dar demisia a venit la două săptămâni după ce site-ul reporteris.ro a publicat o fotografie în care apărea în pat alături de o tânără care a fost avansată cu sprijinul PSD, apoi al PNL, pentru a ocupa diverse funcţii în administraţia ieşeană.

Potrivit reporteris.ro, tânăra a fost în anul 2020 şefă de cabinet la senatorul PSD Doru Pănescu, iar în anul 2021 s-a angajat în Prefectura Iaşi, în funcţia de consilier, chiar în timp ce Marian Grigoraş, susţinut de PNL, ocupa postul de prefect.

Ulterior, femeia a lucrat la compania ApaVital, din subordinea Consiliului Judeţean, iar din acest an este consilier asistent la Compartimentul Proiecte din cadrul Primăriei Iaşi.

Întrucât posturile erau blocate, ea s-a angajat mai întâi la Primăria oraşului Podu Iloaiei, după care s-a transferat în cadrul primăriei ieşene.

Sursa: https://www.libertatea.ro/s

Alte subiecte :

Citește și :