Un student și-a pierdut viața după ce a fost spulberat de o mașină, pe autostrada Nădlac-Arad

838

Doi studenți au fost loviți puternic ieri, pe autostrada Nădlac – Arad, de o mașină care circula pe drumul de mare viteză. Șoferul autoturismului a intrat în cei doi care tocmai coborâse din mașina lor ce staționa pe banda de urgență.

Șoferul vinovat se deplasa într-o unei autoutilitară marca Mercedes, înmatriculată în Arad, din direcția Nădlac către Timișoara.

În urma impactului, cele două persoane au fost grav rănite, fiind preluate de un echipaj SMURD și unul de Ambulanță pentru a fi transportate la Spitalul Județean Arad.

Potrivit informațiilor obținute de la Spitalul Județean Arad de specialarad.ro se pare că cele două victime implicate în accidentul petrecut la prânz erau doi tineri de origine siriană. Tânărul de 26 de ani, absolvent al Facultății de Medicină, secția engleză, la Universitatea „Vasile Goldiș” din Arad, este la ora actuală în operație, suferind, printre altele, ruptură de splină.

Celălalt, în vârstă de 23 de ani, student la aceeași facultate, nu a mai putut fi salvat de doctori, starea sa fiind foarte gravă. Acesta a murit ieri după-masă.

LĂSAȚI UN MESAJ