Un șofer beat, cu permisul suspendat, a lovit mortal un bărbat care își repara roata pe marginea drumului apoi a fugit

37

Un bărbat de 55 de ani din judeţul Galaţi a fost reţinut de poliţişti, după ce, băut şi cu permisul suspendat, a provocat un accident rutier mortal şi a fugit de la locul faptei, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Matca, în timp ce patrulau pe DJ 251, s-au sesizat din oficiu cu privire la un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul auto vinovat.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat în vârstă de 51 ani, din comuna Matca, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251, a oprit autoturismul în afara părţii carosabile, pornind avariile, cu intenţia de a remedia o defecţiune la roata stângă spate.

Acesta a coborât din autoturism şi a deschis portiera stângă spate, moment în care a fost accidentat mortal de către un autoturism ce venea din aceeaşi direcţie de deplasare, iar persoana care a provocat accidentul auto nu a oprit şi a fugit de la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ