S-a ,,pupat” cu autobuzul! Vezi ce-a declanșat dragostea șoferului din Caransebeș pentru vehiculul de mare tonaj!

477

Un bărbat a fost rănit în urma unui accident produs marţi la Caransebeş.

Poliţiştii au anunţat că şoferul unui autoturism care circula din direcţia centru spre cartierul Baltă Sărată, la un moment dat, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autobuz care circula regulamentar.

Autobuzul aparţinea unei firme de transport din Lugoj şi ducea persoane de la o fabrică din Lugoj la Caransebeş. În momentul impactului, în autobuz se aflau şoferul şi încă două persoane care însă nu au fost rănite în urma accidentului, doar şoferul autoturismului a fost scos dintre fiarele maşinii de către echipele de pompieri.

Conducătorul auto a fost transportat la spital, medicii stabilind că a suferit răni uşoare. Oamenii legii spun că în prima faza bărbatul a refuzat să îi fie măsurată alcoolemia, însă până la urmă a acceptat să urmeze indicaţiile poliţiştilor. Aparatul alcooltest a arătat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care a consumat alcool. Şoferul va trebui să suporte şi cheltuielile pentru reparaţia autocarului.

Sursa: caransebes.ro

LĂSAȚI UN MESAJ