Un șofer a chemat Poliția după ce a auzit zgomote în TIR. Ce au descoperit oamenii legii VIDEO

126
Polițiștii de Frontieră din Timișoara au fost chemați de urgență de un șofer care a reclamat faptul că aude zgomote din cargo-ul TIR-ului pe care îl conducea. Astfel, joi dimineața, oamenii legii au ieșit pe teren și au oprit camionul cu pricina. Când au deschis încărcătura, au descoperit migranți ascunși printre mărfurile transportate.
”Şoferul a declarat că în momentul în care se afla în localitatea Timişoara a auzit zgomote din interiorul automarfarului sesizând ulterior autorităţile. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, role de fier beton, pe ruta Bucureşti – Timişoara. Cu ocazia verificării mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul acestuia, şase persoane de origine asiatică, ascunse printre bunurile transportate”, am aflat de la polițiștii de frontieră.
Cinci dintre migranți sunt cetățeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 23 şi 40 de ani, şi unul din Afganistan, minor, în vârstă de 17 ani. Adulţii deţin forme legale de şedere pe teritoriul României, iar minorul a solicitat azil pe teritoriul ţării noastre. Cei şase au declarat că s-au urcat în automarfar pe autostrada A1 în dreptul localităţii Remetea Mare, judeţul Timiş, crezând că automarfarul urmează să tranziteze frontiera spre Ungaria, astfel ei să ajungă într-un stat din Vestul Europei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ