Un şarpe a fost descoperit într-un mall din Târgu-Jiu

149

Un șarpe a fost prin în această dimineață în Mall-ului din municipiul Târgu-Jiu! Un client aflat la cumpărături a fost cel care a văzut animalul târându-se prin mall și intrând în unul din magazinele care abia se deschiseseră. Clientul a alertat paza, iar reptila a fost prinsă. Nu se știe dacă era un șarpe veninos sau nu, ci doar că era de mici dimensiuni.

Potrivit directorul centrului comercial din Târgu-Jiu, Sorin Cureleanu, angajaţii mall-ului au reuşit să prindă şarpele şi l-au eliberat în râul din apropiere, de unde, se pare, că a şi venit.

„Râul Jiu se află la mai puţin de 100 de metri de centrul comercial şi, din cauza vremii, probabil că şarpele s-a îndepărtat de cursul apei şi a ajuns la mall. Şarpele de apă este inofensiv şi nu a pus în pericol siguranţa clienţilor noştri. Acesta a fost prins cu ajutorul unui pet de angajaţii noştri şi a fost eliberat în siguranţă în apă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Sorin Cureleanu, directorul centrului comercial.

Cureleanu a mai spus că va lua legătura cu autorităţile locale pentru a găsi împreună o soluţie, astfel încât să nu se mai întâmple situaţii similare.

LĂSAȚI UN MESAJ