Un român a bătut singur trei patrule de carabinieri! Ce au aflat autorităţile despre bărbat la audieri

251

Un român în vârstă de 36 de ani s-a îmbătat într-un bar din Salerno și a început să facă scandal. Au fost chemați carabinierii, dar nici oamenii legii n-au putut să-i facă față.

Românul a bătut cu mâinile goale trei patrule de carabinieri, dar și pe câțiva civili care au vrut să le dea o mână de ajutor oamenilor legii, a informat ingiornale.it. Românul i-a bătut cu pumnii și cu picioarele pe carabinierii care încercau să-l domolească.

Aceștia au fost nevoiți să cheme întăriri și alte două patrule de poliție au ajuns la fața locului. Abia atunci românul furios a putut fi reținut. El a fost trimis după gratii.

Românul i-a șifonat bine pe carabinieri. Unul a ajuns la spital cu fractură a septului nazal, altul are mâna în ghips, iar ceilalţi vânătăi şi escoriaţii. Și românul nostru a avut nevoie de îngrijiri medicale, la spitalul din Ruggi.

Omul a fost condus apoi la secție, pentru audieri. Oamenii legii au mai avut o surpriză:  bătăușul avea emis mandat de arestare europeană şi era căutat din 2017 de autorităţile române.

sursa: libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ