Un reprezentant al conducerii centrale a PMP laudă filiala Timiş, după scandalul intrării lui Dorin Cândea: „Filiala este închegată”-VIDEO

841

Un reprezentant al conducerii centrale a Partidului Mişcarea Populară a fost chemat, astăzi, la Timişoara, unde se alege noua echipă interimară de conducere a filialei Timiş. Este vorba despre Rizea Tudorache, secretar general adjunct al partidului, care a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, şi despre intrarea cu scandal a fostului consilier judeţean Dorin Cândea în partid.

„Am avut o discuţie cu toţi colegii astăzi, la ora 10.00. filiala Timiş a partidului este închegată, îşi face treaba. Suntem la curent cu evoluţia organizaţiei, acum câteva zile au avut loc doar discuţii minore. Sunt aici pentru a mă lămuri dacă sunt probleme, dacă este ceva de remediat. Eu nu mi-am exprimat susţinerea pentru nimeni, Dorin Cândea are susţinerea organizaţiei judeţene a PMP Timiş”, a declarat Rizea Tudorache.

Din punctul de vedere al secretarului general al PMP, „atât timp cât cineva nu este urmărit penal, este liber să facă parte din ce partid doreşte”. În ceea ce-l priveşte pe secretarul PMP Timiş, Căiţă Panici, care a fost revocat din funcţie după ce a convocat o şedinţă extraordinară nestatutară în cadrul căreia s-a votat invalidarea adeziunii lui Dorin Cândea, Rizea Tudorache a declarat că “nu voi agrea niciodată ca atunci când un coordonator al unei organizaţii nu este în zonă să se producă întruniri şi să se ia decizii în numele organizaţiei”.

 

1 COMENTARIU

  1. Bietul Caita si ceilalti din echipa, cat au muncit sa construiasca filiale in judet, sa adune membrii, sa organizeze viata de partid. A venit Candea si s-a naruit totul precum un castel de carti de joc. Imi pare rau de oamenii astia care, in naivitatea lor, au crezut in Traian Basescu. Mafiotul principal nu este Candea, oameni buni, ci Traian Basescu! Raul suprem pentru Romania el este! El si camarila lui! Candea este un infractor si un hot dar fara sprijinul lui Base nu ajungea in MP! PSD a avut demnitatea de a nu-l accepta ca si membru pentru ca infecta totul in jurul sau, omul pute cu toate parfumurile cu care se da! PNL nu l-a mai vrut inapoi. BASESCU L-A LUAT! Despre asta este vorba. Punct.

LĂSAȚI UN MESAJ