Un punct pentru ASU, primul în Liga a 2-a

184

ASU Politehnica a obținut primul său punct în eșalonul secund din cea de-a doua încercare. Violeții au remizat, scor 0-0, în deplasarea de la Râmnicu Vâlcea.

Nou-promovata în Liga a II-a, ASU Politehnica, a spart gheața în campionat. ”Băieții în ghete” au smuls primul lor punct în campionat într-un joc din etapa secundă. Un rezultat pozitiv dat fiind că a fost obținut în fief-ul unei pretendente la câștigarea seriei. Poate fi considerat adevăratul restart de campionat pentru ASU în condițiile în care meciul din runda inaugurală s-a încheiat nefericit 3-4 acasă contra Chindiei.

Partida desfășurată vineri după-amiaza a avut un final neschimbat, 0-0, pentru că niciuna dintre cele două echipe nu a știut să își pună în valoare atuurile. O primă repriză echilibrată în care și alb-violeții au oferit o replică neașteptat de bună. În partea secundă vâlcenii au presat mai mult și au avut ocaziile mai mari dar Poli a avut noroc și a scăpat și fără să fie sanționată cu un penalty la o fază în care CSM-ul a reclamat o lovitură de pedeapsă.

Politehnica adună așadar un punct după primele două etape și poate viza prima victorie în etapa de peste o săptămână.

Partida din Zăvoi era programat sâmbătă dar a fost revansată cu o zi din cauza funeraliilor Reginei Maria de mâine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ