Un primar PSD din Caraș-Severin dă de pământ cu Dragnea!

6459

Unul din primarii social-democrați cărășeni s-a săturat să tot aștepte cu mâinile-n sân, în timp ce la București conducerea centrală a PSD ia măsuri contra premierului Grindeanu, originar din Banatul de munte.

Vorbim de primarul comunei Marga, din Caraș-Severin, Nicolae Beg. Acesta a obținut un scor record la alegerile generale din iarna anului trecut, cu un procent de peste 80 % dintre alegătorii mărgani care au pus ștampila pe PSD.

Ca atare Nicolea Beg a luat o poziție tranșantă în privința crizei politice din PSD: „Eu am făcut 84% la Marga și nu pot să stau nepăsător la ce se întâmplă. Sunt mulți primari care mă sună pe mine, că știu că am o relație bună și cu conducerea județeană a partidului. Noi nu suntem de acord cu lucrurile astea. De aia am zis să vă sun pe dvs. să vă spun părerea noastră. Noi îl susținem pe Sorin Grindeanu până la capăt! Fiindcă nu știm să fi făcut ceva ca să fie demis din funcție. Sunt aproximativ 15 primari PSD din Caraș-Severin care m-au sunat. Nu mi se pare normal nici faptul că Dragnea îl tratează în felul ăsta pe Grindeanu și, pe lângă domnul Dragnea, mai sunt și alții care sunt veniți din alte partide la PSD și ei hotărăsc asta în interiorul partidului. Pe noi nu ne întreabă nimeni niciodată, deși ar fi trebuit să facă un congres la nivelul partidului dacă sunt toți atât de curajoși încât să facă treburile astea. E păcat să se distrugă PSD din cauza a 2-3 oameni care vor să-și facă ambițiile. De asta noi am decis să avem o poziție. Trebuie să ne consultăm, că nu suntem pe vremea Comunismului” declară primarul Nicolae Beg pentru colegii de la” Express de Banat”.

Sursa:expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ