Un primar a recunoscut că a întreţinut relaţii intime cu două minore în sediul Primăriei

139

Primarul comunei Mogoşeşti Siret din Iaşi a recunoscut în instanţă că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore chiar în sediul primăriei. Cele două fete i-au fost aduse de un bărbat care se ocupa cu traficul de minore şi primarul a plătit 100 de lei pentru asta.

Totul a plecat de la o plângere a uneia dintre fete împotriva unuia dintre inculpaţi.

Tânăra a susţinut că, împreună cu sora ei, ar fi fost lipsite de libertate de un bărbat, timp de o săptămână, perioadă în care, potrivit motivării instanţei care a dat decizia în acest caz, „ar fi fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu el şi că ar fi fost traficată, fiind obligată să întreţină relaţii sexuale cu o persoană (primarul comunei Mogoşeşti-Siret), pentru o sumă de bani de care a beneficiat inculpatul”.

Tânăra a declarat în instanţă că în iulie 2007, în urma unor certuri cu mama ei, împreună cu sora ei mai mică, care pe atunci avea 16 ani, a plecat de acasă. Fiind bursiere şi având şi alocaţie, fetele şi-au găsit o gazdă şi s-au mutat la periferia oraşului Paşcani.

La doar câteva zile, proprietarul casei a devenit abuziv şi a obligat-o pe una dintre cele două să întreţină relaţii sexuale cu el. Totul a fost filmat, iar în următoarele zile bărbatul „a constrâns-o pe persoana vătămată să întreţină relaţii sexuale cu el, ameninţând-o că va face publice înregistrările relaţiilor sexuale. Minora a acceptat în mod repetat, în contextul acestor constrângeri, să întreţină raporturi sexuale cu inculpatul în perioada în care a fost privată de libertate la domiciliul acestuia”, se arată în motivarea instanţei.

Cele două fete au declarat că erau încuiate în camera lor în perioadele în care bărbatul nu era acasă. Mama lor a aflat ce s-a întâmplat, a reclamat dispariţia fetelor de acasă, iar bărbatul care le ţinea încuiate le-a lăsat să plece.

Însă, după o perioadă de timp, acest bărbat a aşteptat-o pe una dintre fete să iasă de la şcoală. Sub ameninţarea că o omoară, a obligat-o să se urce într-o maşină, unde mai erau o încă o fată şi un băiat. Pe fete le-a dus în localitatea Mogoşeşti Siret, „unde le-au obligat să întreţină raporturi sexuale normale şi orale cu un bărbat, chiar în sediul primăriei comunei Mogoşeşti Siret, în schimbul a 100 sau 150 lei pe care inculpatul a încasat-o de la acesta”, se arată în motivare.

sursa – gandul.info

LĂSAȚI UN MESAJ