Un preot din vestul țării a făcut praf două mașini după ce a trecut pe roșu! Cum a încercat să mintă polițiștii

867

E „Săptămâna Patimilor” mai devreme pentru parohul ortodox din localitatea Cordău, Teodor Bonce, căruia poliţiştii bihoreni i-au suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 60 zile, după ce, luni după-amiază, a intrat într-o intersecţie fără să ţină cont de culoarea roşie a semaforului, provocând şi un eveniment rutier.

Incidentul s-a produs la intrarea în Oradea, în capătul cartierului Nufărul. Aflat la volanul unui Mercedes, preotul venea dinspre Sânmartin, a izbit partea laterală a unui alt Mercedes, condus de o tânără, care intrase în intersecţie ca să vireze spre strada Morii, după care s-a înfipt în stâlpul despărţitor al celor două sensuri de circulaţie, în dreptul trecerii de pietoni.

Sursele BIHOREANULUI spun că, deşi Bonce a încercat să arunce vina pe victima sa, susţinând că aceasta i-a tăiat calea, poliţiştii rutieri care s-au deplasat la locul evenimentului rutier au vizionat înregistrările de pe camerele de supraveghere şi au stabilit că lucrurile stau taman pe dos, și anume că vina pentru accident îi aparţine lui Bonce.

La intersecţia din dreptul magazinului Proges, Bonce a trecut pe banda a lll-a, pe care circulă maşinile care virează spre benzinăria Lukoil, şi a accelerat ca să depăşească întreaga coloană, fără să ţină cont că, între între timp, culoarea semaforului se schimbase pe roşu.

Urmarea? Parohul a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Din fericire pentru el, a scăpat doar cu sancţiunea administrativă, căci tânăra aflată la volanul autoturismului lovit a scăpat doar cu câteva contuzii şi sperietura.

Cele două maşini, însă, au fost grav avariate.

Sursa video: Popa Marian / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ