Un poliţist i-ar fi spus unui bărbat care a reclamat o situație la 112: „Băi Lache!”.

105

Un poliţist din Teleorman i-ar fi spus unui bărbat care a reclamat la 112 o femeie care dansa în mijlocul drumului şi se arunca în faţa maşinilor că nu e treaba poliţiştilor să consilieze persoane cu probleme psihice. Apoi, poliţistul ar fi spus „Băi Lache” şi a închis.

Bărbatul din Teleorman scrie pe Facebook că era, miercuri, pe o stradă din Alexandria cu maşina când a observat o femeie care dansa pe mijlocul drumului, iar când maşinile se apropiau, aceasta pur şi simplu sărea în faţa lor.

Am sunat la 112 să le spun că pe strada Cuza Vodă din Alexandria e o femeie care se aruncă în faţa maşinilor. Am fost transferat către un domn poliţist care m-a întrebat de ce nu am oprit maşina să o conving eu pe doamna aceea cu probleme să părăsească carosabilul.

I-am spus că nu e asta treaba mea, ci a Poliţiei. Apoi a ridicat tonul, mi-a spus că nu e treaba dânsului să consilieze persoane cu probleme psihice. M-am enervat şi l-am întrebat cum se numeşte. A refuzat să răspundă, apoi mi-a spus <Băi Lache!>. Da. Poliţistul de la 112 mi-a spus <Băi Lache!> şi a închis.

Bărbatul a mers joi la Poliţie şi a cerut înregistrarea conversaţiei sale cu poliţistul.

Poliţia Teleorman susţine, însă, cu totul altceva.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Dana Păşu, poliţistul de la 112 nu ar fi folosit acel apelativ, ci ar fi spus, de fapt, „OK”.

LĂSAȚI UN MESAJ