Un polițist corupt din Arad se tânguiește în fața colegilor ca aceștia să nu dezvăluie un document

618

Un polițist din Arad, anchetat pentru șantaj, a început să se tânguiască în fața colegilor, în speranța că disperarea sa îi va „înmuia” pe oamenii legii și vor ascunde un document ce are legătură cu cazul său.

Video: criticarad.ro

Polițistul plângăcios, care, după cum se vede în imagini, abia se ține pe picioare când vede documentul, este anchetat de DGA pentru o faptă de șantaj comisă în perioada în care el însuși lucra în această instituție. Întreaga scenă a ajuns în presă, după ce un trecător a filmat întâmplarea din parcarea IPJ Arad.

La începutul lunii octombrie agentul de poliție George T. a fost prins în flagrant în timp ce încasa bani de la persoana pe care o șantaja. Apoi, și-a cerut transferul în cadrul IPJ Arad.

”În imagini apare un agent de poliție, fost angajat al Serviciului Județean Anticorupție Arad, cercetat în prezent într-un dosar al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Arad pentru o faptă care nu are legătură cu atribuțiile de serviciu. De altfel, la scurt timp după dobândirea calității de suspect în cauză, agentul a solicitat, prin raport, încetarea raporturilor de serviciu cu unitatea noastră. (…) Totodată, cu acest prilej, precizăm că instituția noastră se delimitează total de comportamente ilegale sau în dezacord cu normele morale, fiind o unitate bazată pe valori profunde, în deplin respect față de competențele profesionale ale personalului propriu”, a transmis Biroul de Presă al DGA.

Cazul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara. Polițistul se află acum sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ