Un om de pază de la Mega Image, surprins în timp ce scotea măști din gunoi! „Le spăl, nu are nimic” VIDEO

870

Un paznic de la Mega Image din comuna Floreşti, judeţul Cluj, a fost filmat în timp ce căuta măşti de protecţie în coşul de gunoi de la ieşirea din magazin. Întrebat ce face cu ele, acesta a spus că le spală şi le refoloseşte.

„Astăzi trecând pe lângă Mega Image de la intersecţia Florilor cu Cetăţii (comuna Floreşti-nr) observ o persoană căutând în gunoi, apropiindu-mă mai bine îmi dau seama ce este paznicul supermarketului, cel ce ia temperatura la intrare… am oprit să văd ce caută cu o mana în gunoi şi cu cealaltă pe termometrul ce-l foloseşte zi de zi pe fiecare om ce intră… omul scotea mască cu mască din coş, le împăturea şi le îndesă în buzunar…. am rămas blocat…….”, a scris Alex George Sandu pe grupul de Facebook „Grupul celor care trăiesc în Floreşti sau în Cluj”.

Pe clipul video postat se aude discuţia dintre clujean şi agentul de pază:

„Alex: le refolosiţi

Paznic: Ce?

Alex: le refolosiţi?? Măştile..

Paznic:DA! Ce are?

Alex:Din gunoi???

Paznic: ce are, le spăl……..nu are nimic….”  „Măi oameni buni, acest om îşi apropie mâna de fiecare om ce intră în magazin întinzând termometrul de frunte cu mâinile care şi le baga în gunoaie după măşti folosite de cine ştie ce oameni , vă daţi seama caţi viruşi a împăturit şi împerecheat în buzunarul sau odată cu măştile scoase din gunoi?”, a scris Alex pe Facebook.

„Adevarul” a cerut un punct de vedere de la reprezentanţii Mega Image. Îl vom publica în momentul în care va ajunge pe adresa redacţiei.

Continuarea și video-ul pe adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ