Un om a murit după un accident pe DN7. Victima a ajuns pe contrasens. FOTO-VIDEO

1448

Drumul național 7 din județul Arad este blocat, joi dimineață, pe ambele sensuri în urma unui accident rutier.

O autobasculantă a lovit puternic o mașină de teren. Șoferul autoturismului u a avut nici o șansă în urma impactului. A avut parte de o moarte violentă, rămânând prins între fiarele distorsionate.

La fața locului au ajuns pompierii de la ISU Arad care au efectuat manevrele de descarcerare a victimei decedate.

Update 1 – Rute ocolitoare pentru șoferi
Șoferii care circulă pe DN7 și ajung în zona unde a avut loc accidentul pot folosi următoarea rută: DN 7 de la km 563+400 – A1 – DN 7G si revenire pe DN 7 la km 591+800. Se estimează reluarea circulației în condiții normale de trafic, în jurul orei 12:30.

Update 2 – Pe DN7 se circulă pe un singur fir
La locul accidentului a ajuns și un echipaj al Districtului Drumuri Naționale Pecica. Circulația rutieră se desfășoară acum îngreunat pe jumătate din șosea. Se estimează reluarea circulației în condiții normale de trafic în jurul orei 14:00.

Update 3 – Cum s-a produs accidentul

Potrivit ISU Arad, accidentul s-a produs după ce bărbatul decedat a intrat pe contrasens.

”Astăzi, în jurul orei 10,00, un bărbat de 64 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe DN 7, dinspre Nădlac spre Pecica. Într-o curbă ușoară la stânga (km 584+379m), a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 42 de ani din Pecica. In urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 64 de ani”,
a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ