Un nou scandal în poliție! Personaje celebre din conducerea unui inspectorat din vestul țării surprinse în posturi rușinoase

1390

Un nou scandal cât „casa” e în Poliția din Arad. Cel puțin așa se aude acum pe holurile instituției, acolo unde mai avem și noi câte un „ochi și-un timpan”. Na, ia auziți voi cine e paznic la oi, adică cine face parte din Poliția Arad, „respectă legea” și ne apără pe noi de rău.

Vineri noaptea, în jurul orei 12, polițiștii, referindu-ne aici la cei de la „Arme” și la colegii lor din zona Beliu, au surprins în pădurile din zona Bochia (Secaci) un Jeep, cu patru personaje la „purtător”, care se ocupa nu cu sport extrem pe drumuri neoficiale, ci cu găsirea unor animale sălbatice. Aveau, cei din mașină, o dorință nebună de a le împușca pentru un salam sau un gulaș. Mai bine zis, ca să nu facem greșeli, ocupanții autoturismului de teren s-au gândit că nu mai au nimic prin cămări, la carne roșie ne referim, și au ieșit la un braconaj „micuț”.

Surprinși, cei patru din Jeep au demarat în trombă și nu au mai putut fi opriți nici după cele două focuri de armă trase în plan vertical. Ulterior, surpriză mare, au fost identificați – în ciuda intervențiilor la scară mare…

Și-acum țineți-vă bine de orice apucați în cale: în jurul orei trei s-a descoperit că proprietarul Jeep-ului este nimeni altul decât fostul angajat al „Doi și-un sfert” Arad, comisarul Cristian Curt (actualmente ceva șefuț  pe la Poliția Sântana), însoțit de nimeni altul decât celebrul agent Fabian Ciucu, fost polițist (cică) la Investigații Criminale în IPJ Arad, acum angajat la Poliția Rutieră Arad – acolo unde a fost transferat pentru faptele „bune” din „Dosarul transportatorilor”, dosar în care a fost achitat cât ai trage cu ochiul șmecherește.

Nu ne rămâne decât să așteptăm reacția oficială a conducerii IPJ Arad, dacă o să existe una, însă noi ne facem „datoria” și suntem răbdători să aflăm ceva concret despre cum într-o noapte de vară toridă, polițiștii sunt ocupați să apere pădurile de „colegii” lor braconieri.

Foto: Imaginea are rol doar ilustrativ. Nu este Jeep-ul surprins în cazul de față, însă am preferat să alegem o poză din Arhivă pentru a scoate în evidență „grozăvia”

Sursa: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ