Un nou punct vamal în Banat, vezi o filmare de excepție cu locația – video

1208

Primăria Moldova Nouă prin primarul Adrian Torma anunță că s-a finalizat noul punct vamal de pe Dunăre, ba chiar propune o prezentare video a acestuia.

”Suntem de multe ori hotărați sa vedem doar ce ni se arată in orizontul privirii.
Dar pentru a putea construi un viitor european in următorii 10 ani, trebuie sa avem curajul sa visam, sa avem puterea de a depăși limitele normalității si, nu in ultimul rând, sa nu ne temem in a ne asuma responsabilități.
In curând se încheie primul an calendaristic in calitate de primar, un an in care am construit buget, proiecte si cel mai important, echipa.  Sunt lucruri care nu pot fi văzute de cetateni, lucruri care nu sunt palpabile, dar care cladesc valoarea comunitații noastre pe termen lung.
Sunt convins ca întreaga comunitate din Moldova Nouă urmărește cu interes activitatea mea ca Primar. In același timp rămân un Primar nonconformist cu abordări directe, mai puțin diplomat, dar corect in relația cu cetatenii. Acest nou Punct Vamal poate schimba cursul dezvoltării comunitații noastre.
Eu cred in potențialul turistic al Clisurii Dunării, cred in valoarea acestui minunat Ostrov si cred ca încet vom putea opri exodul forței de munca si prin oportunitățile create sa aducem noi investitori in Clisura si in Moldova Noua!
Mulțumesc Web Tekus pentru prezentarea video , mulțumesc echipei din primărie, mulțumesc antrepenorului care a realizat construcția, mulțumesc echipei IPA pentru înțelegere si suport si ii mulțumim Lui Dumnezeu pentru ca este pavăză si sprijin in dezvoltarea comunitații noastre. Povestea M9Evolution continua!” a postat primarul Adrian Torma pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ